Interkerkelijk ouderenwerk Oldebroek

Welkom op de site van het Interkerkelijk Ouderenwerk, Oldebroek.

Helaas is er sinds februari 2021, geen ouderenmiddag meer geweest.  U weet de rede dat het komt door het coronavirus. Bescherming van de ouderen staat hoog in het vaandel.  Maar we mogen moed houden.  Gods woord staat vol met beloften. We kunnen ons erdoor laten inspireren en vertrouwen houden in onze God. Onderstaande informatie laten we even staan. We passen het aan bij verdere ontwikkelingen.

Het interkerkelijk ouderenwerk.
We zijn heel blij dat we elke maand een Interkerkelijke Ouderenmiddag hebben.  Bent u nog niet geweest? Kom dan eens kijken. U bent van harte welkom ongeacht de leeftijd.
We komen één keer in de maand samen met mensen van de Vrije Evangelische Gemeente, de Gereformeerde kerk en de Geloofsgemeenschap Luctor et Emergo.
We zijn  meestal met zo’n  40/45  personen. Het ontmoeten van elkaar heeft iets goeds.
Je ziet een bekend gezicht, maar denkt wie is dat ook al weer? Dat herkent u vast wel. En voor de gast is het ook fijn als de zaal lekker gevuld is.
Op deze middag is er ruimte, onder het genot van een kopje koffie, voor een praatje, een kennismaking, een luisterend oor. Zeker ook voor het samen zingen en luisteren naar een bemoediging of onderwijzing vanuit Gods Woord.
Elke maand is er een gast met een eigen inbreng. In de loop de jaren hebben we al heel wat gezien van de wereld of van de natuur in eigen land. Of iets totaal anders zoals klederdrachten, kinderpraat, muziek uit de oude doos, het kloosterleven, de vogeltrek, taxateur oude voorwerpen, Pieterpad bewandelen, natuur fotografie. Er is voor elk wat wils.
Het seizoen begint  in september en stopt in mei. Van elke middag wordt er een verslag gemaakt, vaak met foto’s, en geplaatst  op deze website.
Bekijkt u de pagina’s maar eens. De middagen beginnen om 14.00 uur. U bent al welkom v.a. 13.30 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur. Is het vervoer een probleem?  Bel gerust Elly Mooy tel. 0623363799
U leest dat er veel te zien en te horen is. Door de diversiteit is er voor elk wat wils.  Maar de ontmoeting met elkaar is ook bemoedigend. Hartelijk welkom vanaf de 55 jarige leeftijd.