Int. ouderenwerk

Welkom op de site van het Interkerkelijk Ouderenwerk, Oldebroek.

Klik hier om de verslagen van de afgelopen tijd te lezen.

We zijn heel blij dat we elke maand een Interkerkelijke Ouderenmiddag hebben.  Bent u nog niet geweest? Kom dan eens kijken. U bent van harte welkom ongeacht de leeftijd.
We komen één keer in de maand samen met mensen van de Vrije Evangelische Gemeente, de Gereformeerde kerk en de Geloofsgemeenschap Luctor et Emergo.
We zijn  meestal met zo’n  40/45  personen. Het ontmoeten van elkaar heeft iets goeds.
Je ziet een bekend gezicht, maar denkt wie is dat ook al weer? Dat herkent u vast wel. En voor de gast is het ook fijn als de zaal lekker gevuld is.
Op deze middag is er ruimte, onder het genot van een kopje koffie, voor een praatje, een kennismaking, een luisterend oor. Zeker ook voor het samen zingen en luisteren naar een bemoediging of onderwijzing vanuit Gods Woord.
Elke maand is er een gast met een eigen inbreng. In de loop de jaren hebben we al heel wat gezien van de wereld of van de natuur in eigen land. Of iets totaal anders zoals klederdrachten, kinderpraat, muziek uit de oude doos, het kloosterleven, de vogeltrek, taxateur oude voorwerpen, Pieterpad bewandelen, natuur fotografie. Er is voor elk wat wils.
Het seizoen begint  in september en stopt in mei. Van elke middag wordt er een verslag gemaakt, vaak met foto’s, en geplaatst  op deze website.
Bekijkt u de pagina’s maar eens. De middagen beginnen om 14.00 uur. U bent al welkom v.a. 13.30 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur. Is het vervoer een probleem?  Bel gerust Elly Mooy tel. 0623363799

 

Hartelijk welkom vanaf de 55 jarige leeftijd. Ook al voelt u zich nog vèèèèèèèl te jong. Er is zoveel te zien, te horen en te genieten.
De middagen worden zeer gewaardeerd. Door de diversiteit is er voor elk wat wils.
Kom en zie!