Jongerenkoor Kadosh

Betekenis Kadosh

IMG_6391Kadosh betekent ” Heilig” Nou is het echt niet zo dat wij allemaal zo heilig zijn. Maar wij geloven dat God Heilig is! en daar willen wij van getuigen. Door middel van zang en muziek willen wij getuigen van de liefde van de Here Jezus!
Kadosh is een christelijk jongerenkoor uit de geloofsgemeenschap Luctor et Emergo te Oldebroek. Het koor bestaat uit ongeveer 15 leden in de leeftijd van 14-35 jaar.

Onze enthousiaste dirigent is Niels Wiegman, die ons altijd met veel plezier begeleid!

Repertoire

Het repertoire bestaat uit Engels en Nederlandstalige gospelmuziek. Dit proberen we te variëren.

Elke maandagavond komen wij bij elkaar om te oefenen. (in de bijzaal van Luctor Et Emergo) Dit is van 19.00 tot 20.45. Met een kwartiertje pauze tussendoor. Ongeveer 1x in de maand hebben wij een optreden op zondag. Dan doe ik gelijk een oproepje: Misschien weet jij wel een gemeente waar we mogen komen zingen geef dit dan even door aan ons contactpersoon.

Lijkt dit je wat?? Kom dan vrijblijvend een keertje kijken om ook de gezellige sfeer te proeven en een oefenavond mee te maken!

Word je dit jaar 14 jaar of ben je ouder en lijkt het je leuk om met ons mee te zingen, dan ben je van harte welkom op ons koor! We oefenen elke maandag van 19.00 uur tot 20.45 uur in Luctor Oldebroek. Tevens zijn we nog op zoek naar een gitarist, bassist en pianist.

Is er nog iets niet duidelijk? Of weet je een gemeente waar we kunnen zingen?
Of voor andere vragen kunt u altijd terecht bij één van de bestuursleden.

Bestuursleden
Jesica Mensink
Marieke Hoogland
Mirjam Boer
Naomi Dickhof
Roos Boogert

 

* Voor optredens: neem contact op met Naomi Dickhof
naomidickhof@gmail.com
Kosten voor een optreden: € 180,-
Kosten voor het begeleiden van de hele dienst: €200,-