Kring G

Kring G is de jongerenkring binnen Luctor. Wanneer je tussen de 18 en 25 jaar oud bent, ben je onderdeel van deze kring.
Regelmatig organiseren we activiteiten voor jou. We proberen de activiteiten zo afwisselend mogelijk te maken zodat er voor ieder wat wils is. Ook hebben we vaststaande activiteiten zoals de jaarlijkse bidstondavond in de week der gebeden. Door deze bijeenkomsten willen we je kennis laten maken met andere jongeren in Luctor, maar willen we je vooral laten groeien in jouw geloof.

Naast activiteiten willen we er als kringleiding ook zijn wanneer je dingen wilt bespreken over je geloof of over andere dingen die je bezig houden.
En wanneer je gebedspunten hebt kun je die doorgeven aan je kringleider zodat die er voor kan bidden.

Wanneer je wil weten wie jouw kringleid(st)er is, kijk dan op de uitnodigingen die je krijgt, neem  contact op met één van de onderstaande personen of laat hier een berichtje achter.

Meestal beginnen we met het zingen van enkele liederen en een stukje uit de bijbel. Daarna is er ruimte om te bidden, hardop of in je hart. De koffie staat klaar om 19.30 uur. We hopen veel van jullie te ontmoeten en te spreken.
De kringleiding,

Met een hartelijke groet van:

Herman de Zwaan GJzn, tel. 0525-632553, e-mail: hermanenalie@hotmail.com
Hendrie van Dijk, tel. 0525-621101, e-mail: hendrieendagmar@online.nl
Misaël van de Weg, tel. 038-3375373, e-mail: mvandeweg@kpnmail.nl