Januari

In de Ochtend dienst van 4 januari onthulde Pascal Selles het nieuwe jaar thema: Dat liefde en trouw u niet verlaten Spreuken 3:3

 

Verder waren er deze maand weer bij diverse mensen de week der gebeden, en werd er weer met sinaasappelen langs de deur gegaan voor de stichting SODA. De opbrengst van deze actie ging naar een project in Itepela in Noord-Mozambique.

In Elburg werd op 11 januari in de ochtend dienst Nathan Alberts en Sieme van Minnen opgedragen. In de avonddienst was er een doop door onderdompeling. Janet Wastenecker-Bosman, Jan van der Linde, Amanda Krooneman, Femke Rietberg en Steve en Johara Kloosterman gingen het watergraf in.

24 januari kregen wij het bericht dat Annechiena Maria Vrolijk van Wezel is overleden op de leeftijd van 98 jaar.

In het weekend van 24 ,tot en met 25 januari hebben ongeveer 50 mannen zich bezig gehouden met het vasten en  bidden weekend in Amerongen. Diverse Sprekers waren uitgenodigd om de Mannen te bemoedigen en onderwijzen.

Op 25 januari werden de volgende kinderen opgedragen:

Twan van der Woude, Zoon van Marten en Lilian; Luuk van Boven, zoon van Martijn en Anne; en Hidde Blaauw, zoon van Hendrik Willem en Simone.

Op vrijdag 30 januari is Lous Honcoop op de leeftijd van 70 jaar overleden.