Avondsmaalsdienst zondag 24 mei 2020

Zondagmorgen 24 mei hopen wij samen het Heilig Avondmaal te gaan vieren.

Normaal gesproken is dat al een bijzondere dienst, maar nu via de livestream misschien nog wel meer. Vandaar dat we  nu al wat  praktische info geven.

In de dienst in Luctor zal de voorganger Het Avondmaal leiden en bedienen aan de aanwezigen en tegelijkertijd kunt u thuis meedoen door zelf per gezin/huishouden te zorgen voor wat bekertjes/druivensap/matzes/brood enz , op geheel eigen wijze , maar wel onder centrale leiding vanuit Luctor.

Voor de ouderen onder ons: als het goed is, bent u gebeld door een  ouderling met de vraag of het gewenst was, dat de bekertjes/sap/matzes aan huis gebracht zouden worden door de jongeren uit onze gemeente op de zaterdagavond ervoor. Indien iemand denkt dat hij/zij niet is benaderd, of als u iemand kent die vergeten is, bel gerust met Herman de Zwaan(van Alie) of met Aalt van Norel.

We willen u aanmoedigen om rond te zien in uw Luctor-omgeving/kennissenkring dat er niemand zal worden vergeten of alleen zal hoeven zijn. Zie om, nodig misschien één iemand uit om samen te zijn, verbind je met elkaar, jong en oud! Vier het Avondmaal met elkaar!

De dienst zal verder trouwens ook een deel voor de jeugd zijn met een eigen overdenking en medewerking van het jeugddienstcombo.

Groet, Willem van de Weg

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world