Bazaar 2020 Veiling

Zoals jullie weten was er dit jaar geen bazaar. Toch willen we de zendelingen een extraatje bezorgen. Na de geslaagde bloemenactie gaan we een veiling organiseren.
Er zijn personen die dit jaar verschillende spullen en diensten aanbieden.
We doen het dit jaar natuurlijk anders dan voorgaande jaren. Hier is een lijst met dingen en zaken waarvan u in bezit kan komen. De diensten en goederen waar een prijs bij staat, is ongeveer de waarde zoals het vorig jaar is verkocht. Probeer het zo te zien dat u een goede gift geeft voor onze zendelingen en u krijgt er iets moois voor terug.

Hoe doen we het: Degene die het hoogste bod doet is koper. Wanneer twee biedingen gelijk zijn of als er een hoger bod is, krijgt de eerste per e-mail tussen 20:00-21:00 uur een bericht, zodat deze persoon de kans krijgt om door te bieden. De veiling duurt van 17 juni t/m 24 juni 20:00 uur. Uw bod kunt u doen per e-mail. Alle betalingen op nummer: NL83 RABO 0348482604 t.n.v. zendingsbazaar Luctor o.v.v. koopnummer, het koopnummer staat links op de lijst (de eerste kolom).
Wanneer er betaald is, proberen we voor 1 juli alles af te handelen. We hebben het recht wanneer voor iets te laag geboden wordt, het niet wordt verkocht.

Als u één overnachting koopt in Winterberg kunt u er meerdere bijboeken in overleg met familie Evink. Kraan en shovel moeten in overleg met Jan van Werven.
Het brandhout staat op het Mulligen in kratten, bij familie Flier. U kunt uw eigen krat uitzoeken, want er zit verschil in. De bomen zijn essen eventueel aangevuld met azobé hout. Het hout wordt in Oosterwolde, Oldebroek en nabije omgeving gratis bezorgd.

Voor alle vragen en eventueel materialen bekijken kunt u terecht bij:

Herman de Zwaan
Bovenstraatweg 16 Oldebroek
06-55372999
hermanenalie@hotmail.com

Dit wordt de eerste keer dat een veiling op deze manier gaat, er zal dus wel ergens iets mis kunnen gaan. Echter bij twijfel, stuur gerust een e-mail!