Ouders/verzorgers

Deuteronomium 32:11 (HSV)
Zoals een arend zijn nest opwekt,
boven zijn jongen zweeft,
zijn vleugels uitspreidt, ze pakt
en ze draagt op zijn vlerken.

 

Beste ouders/verzorgers,

Binnen Luctor zijn we gezegend met veel kinderen! Maar we zien ook de nood onder deze kinderen in onze gemeente. Kinderen die opgroeien in een gebroken gezinssituatie, kinderen die een vader of moeder moeten missen door overlijden, kinderen die worden gepest of gewoon aandacht nodig hebben. Hier gaat ons hart naar uit…
Daarom zijn we begonnen om voor (deze) kinderen in onze gemeente te bidden. Voor de nood van de kinderen, maar ook voor Gods plan voor kinder- en tienerpastoraat…
Dit is inmiddels voor een groot deel opgezet. Van harte welkom op deze website! Dit zijn de dingen die we o.a. doen:

GEBED – We geloven in de kracht van het gebed! Daarom willen we het gebedsteam onder uw aandacht brengen. Heeft u zorgen om uw kind(eren) en wilt u graag dat we voor hen bidden, dan kunt u gebedspunten doorgeven. Vanzelfsprekend gaan we vertrouwelijk met deze gebedspunten om. In Luctor Oldebroek en in Luctor Elburg zijn gebedsvogelhuisjes geplaatst, waar kinderen d.m.v. (eventueel anonieme) briefjes gebed mogen vragen. U kunt ook gebedspunten doorgeven door het onderstaande formulier in te vullen.

PASTORAAT – En verder willen we d.m.v. pastoraat voor de kinderen klaar te staan. Dit pastoraat komt zeker niet in plaats van eventuele professionele hulp! De invulling hiervan is afhankelijk van uw hulpvraag. Dit zal dus in goed overleg met u gebeuren.
Natuurlijk hebben we als Kinder- en Tienerpastoraat geheimhoudingsplicht, dit betekent dat we zeer vertrouwelijk met een hulpvraag omgaan. U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen.
Vragen hierover of aanmelden kan d.m.v. het onderstaande formulier.

  Naam: (niet verplicht)
  E-mail: (niet verplicht)
  Leeftijd: (niet verplicht)
  Gebedsverzoek:
  Hulpvraag:

  U mag ook contact opnemen met één van onze aanspreekpunten: Karin van Norel (0525-622026) of Annette de Zwaan (0525-631242).

  Werkgroep Kinder- en Tienerpastoraat Elburg en Oldebroek

  Drea van Boven
  Mirthe Eibrink
  Karin van Norel
  Annette de Zwaan