Zondagsschool Noordeinde

Even weer wat nieuwtjes van de zondagsschool. Om te beginnen zijn we bezig met vertellen uit het Bijbel boek Samuel. Hoe David koning geworden is. Het waren spannende verhalen.
En niet te vergeten we hebben een afsluiting van het seizoen gehad. Op 6 juli zijn we naar t’Loo geweest bij van Ommen. We hebben in het begin super mooi weer gehad. Helaas eindigde het weer in regen .En moesten we de ijsjes eten aan de bar binnen. Maar we hebben het super naar ons zin gehad.
We zijn nu bezig met de verhalen dat David koning is. Maar wat telkens weer naar voren komt is dat David God lief had. En dat is nu wat we de kinderen willen leren. Dat je weet dat God van je houd. En voelt u/jij je soms alleen? God is er altijd. Bid maar heel eenvoudig tot Hem.
‘Lieve HEERE God, ik houd van U. Wilt U mijn zonden vergeven wat ik gedaan heb. En wilt U met mij zijn als ik mij bang of alleen voel. Dat vraag ik niet omdat ik het verdiend heb, maar om Jezus wil. AMEN’.
We hopen als leiding dat er ook dit seizoen weer nieuwe kinderen bij mogen komen. Voor informatie of vragen kun je bellen naar een van onze leiding:
Hermien van de Heide, Inge Brokkelkamp, Willy Flier, Karin van’t Hul en Miranda Souman.

Groeten de leiding.