Kerkradio Live

Kerkdiensten worden alleen gestreamd vanuit locatie Oldebroek. Hiernaast ziet u de agenda met de diensten. Als er een samenkomst is, dan kunt u deze live meeluisteren. Dat kan op verschillende manieren.

Direct luisteren vanaf deze website

Met de speler hieronder kunt u direct meeluisteren.

 

Als de speler niet werkt kun up deze link gebruiken: kerkradio live

Afspelen via uw bluetooth luidspreker

Heeft u een bluetooth luidspreker? Dan kunt u de kerkdiensten ook op die manier beluisteren. Zet uw bluetooth luidspreker aan en koppel deze aan uw smartphone of tablet. Dat kunt u regelen via de bluetooth instellingen. Open nu deze webpagina op uw smartphone of tablet. Zodra u op de afspeelknop klikt wordt de dienst afgespeeld via uw bluetooth luidspreker.

U kunt ook een app op uw smartphone of tablet gebruiken, bijvoorbeeld TuneIn Radio. Download en installeer de app. Ga in de app naar Favorieten en klik op de knop ‘aangepaste URL toevoegen’. Plak de volgende url in het lege veld: http://cc6.beheerstream.com:8633/;&type=mp3. De live diensten van Luctor et Emergo wordt nu als een zender toegevoegd. Zodra er een dienst is, klikt u op dit radiostation en kunt u direct luisteren.

Op dezelfde manier kunt u ook diensten beluisteren uit het archief. U heeft dan de link van de desbetreffende kerkdienst nodig. Dat doet u door in het archief achter de betreffende dienst op ‘opslaan’ te klikken. Er opent een nieuw tabblad. Kopieer de link van dit tabblad en gebruik deze in de TuneIn Radio app.

Afspelen via uw SONOS luidspreker

Heeft u een SONOS luidspreker? Ook dan kunt u de live kerkdiensten van Luctor et Emergo beluisteren. Open de SONOS app op uw tablet of smartphone. Ga naar ‘Bladeren’ en klik op ‘Radio door TuneIn’. Klik op ‘Mijn radiostations’ en tik rechtsboven op de drie stipjes en kies ‘Voeg nieuw radiostation toe’. Vul in het veld ‘Streamen van URL’ deze url in: http://cc6.beheerstream.com:8633/;&type=mp3. Vul bij de naam van het station en herkenbare naam in, bijvorobeeld ‘Luctor et Emergo’. Als u nu in de SONOS app naar ‘Mijn radiostations’ gaat en klikt op ‘Luctor et Emergo’ kunt u de live kerkdiensten beluisteren via uw SONOS luidspreker.

Op dezelfde manier kunt u ook diensten beluisteren uit het archief. U heeft dan de link van de desbetreffende kerkdienst nodig. Dat doet u door in het archief achter de betreffende dienst op ‘opslaan’ te klikken. Er opent een nieuw tabblad. Kopieer de link van dit tabblad en gebruik deze in de SONOS app.