Familie Koster

Lieve mensen,

Ten eerste willen we jullie een hartelijke groet overbrengen van ons uit Amsterdam. We zijn zo dankbaar voor al jullie gebed en betrokkenheid. Zonder jullie zou ons werk niet mogelijk zijn. Het is geweldig dat we zo samen kunnen werken in Gods koninkrijk!

Hoi,

even een korte update uit Amsterdam:

Dit weekend vertrekken we (Johnny & Karine) naar Albanië, om met 500 YWAM staff uit heel Europa God te aanbidden, te netwerken en nog veel meer. Onze moeders passen op de kinderen. Op Goede Vrijdag zijn we weer terug.

Sarah Abigail: na de gehoortest blijkt dat het gehoorprobleem niet in het middenoor zit, wat betekend dat ze geen blijvend gehoorverlies heeft. Binnenkort horen we meer over wat nu de behandeling zal zijn, waarschijnlijk buisjes.

We zijn van plan om van 18 mei tot 14 juli een periode van verlof te hebben. Omdat onze kinderen gewoon naar school moeten, zullen we met name in Amsterdam zijn, maar waar het kan ook weekenden in Oldebroek, om daar mensen te ontmoeten. Inmiddels zijn we na onze vorige verlofperiode eind 2011 al weer ruim 5 jaar non-stop aan het werk. Het is echter tijd om aan onze financiële en geestelijke ondersteuning te werken. Het werk wordt op beide gebieden steeds uitdagender, dus belangrijk daar wat tijd apart voor te zetten en ook Gods leiding te zoeken voor de komende jaren.

We zouden jullie graag om hulp willen vragen: we zijn op zoek naar mensen die er voor open zouden staan om te horen wat voor visie en plannen we hebben voor ons werk. Zonder verplichting om ons te ondersteunen, maar uiteraard zal die optie wel gepresenteerd worden. Kennen jullie mensen die geïnteresseerd zijn in zending en met name in het mobiliseren van jongeren om zendingswerk te doen in Amsterdam en het buitenland? Of misschien lijkt het je leuk om zelf met ons af te spreken en wat meer te horen in een persoonlijke setting? Dat zou geweldig zijn! We staan open voor ontmoetingen in Amsterdam, Oldebroek, maar kunnen ook ergens naar toe komen.

Gebedspunten:

Dat de tijd in Albanië vruchtbaar zal zijn, vol strategische contacten.
Dat alles goedkomt met onze vluchten. Er was al een vlucht geannuleerd, waardoor we nu een dag eerder moeten vliegen.
Dat we voor ons verlof genoeg mensen zullen vinden die het leuk vinden om naar onze visie en verhalen te luisteren
Dat de verlofperiode een gezegende tijd zal zijn, waarin we nieuwe partners vinden en ook opgefrist worden in onze visie, strategie en plannen voor de toekomst
Noden:

Voor de tijd in Albanië hebben we al wat fondsen binnen, maar komen we ook nog wat te kort

Dankpunten:

We hebben oppas en de meeste middelen om naar Albanië te gaan, wat een zegen. En heel fijn om samen te gaan, ipv alleen Johnny
Dat Sarah Abigail geen blijvende gehoorproblemen heeft.

Bedankt voor het lezen en bij voorbaat dank voor welke hulp dan ook met ons verlof!

Liefs,

Johnny & Karine ( en Maria Elisabeth, Anna Sophia, Sarah Abigail)

 

Familie Koster
Jeugd met een Opdracht Amsterdam
Prins Hendrikkade 50
1012 AC Amsterdam
J: 0641757138
K: 0613314728

Bank: NL71 RABO o348447124
t.n.v. J.G. Koster
Belasting aftrekbare giften:
NL52 RABO 0348464053 t.n.v. Zending Luctor et Emergo, o.v.v. Zendingswerk Familie Koster