Rianne

Mijn naam is Rianne. Sinds 2010 ben ik uitgezonden door Luctor et Emergo om het evangelie te brengen en anderen te mobiliseren om dit ook te gaan doen. De eerste jaren heb ik doorgebracht in Zuid-Afrika bij Victory 4 all, sinds 2012 werk ik bij JmeO Heidebeek.

 

 

JEUGD MET EEN OPDRACHT HEIDEBEEK

JmeO Heidebeek in Heerde in onderdeel van Yout With A Mission (YWAM). Heidebeek is één van de meer dan duizend centra die deze interkerkelijke zendingsorganisatie in zo’n honderd-tachtig landen heeft. Heidebeek valt onder het bestuur van JmeO Nederland. Dat geldt ook voor het werk in Amsterdam, Arnhem, Assen, Barendrecht, Bleskensgraaf, Centerum ’s Heerenhof (tevens in Heerde), Delden, Ede en Stadskanaal.

Luz – vrouwengroep
Binnen Jeugd met een Opdracht ben ik betrokken bij de Luz – vrouwengroep. Luz is een plek in de buurt voor vrouwen. Een plek van taal en Gods liefdesverhaal. Een plek, waar we onderweg zijn, om God te ontmoeten en gezegend te worden. In 2014 zijn we de groep begonnen in Heerde.

Kairos cursus
Daarnaast werk ik in een team om Kairos cursus te geven. De Kairos is een studie naar het doel en plan van God van Genesis tot het einde.
Een boeiende cursus van negen lessen waarbij je naar de wereld gaat kijken vanuit God’s perspectief:
– ontdekt de rode draad van Genesis tot Openbaringen
– zie de ontzagwekkende vooruitgang van het christelijk geloof in de wereld
– onderzoek de uitdagende, maar bereikbare laatste frontier van wereld zending
– ontdek jouw aandeel en plek in de groei van God’s koninkrijk op aarde
– leer van sommige van de meest aansprekende zendelingen, theologen en geschiedkundigen.
Deze cursus is voor iedereen die wil groeien als een discipel van Jezus en wil ontdekken waar God op uit is in deze wereld. Het is wel een intensieve cursus waarbij ook veel gelezen moet worden.

DTS
Ik ben betrokken bij de Discipelschap Training School (DTS). Een training om God beter te leren kennen en God bekend maken in de wereld om ons heen. De school waar ik de laatste jaren betrokken bij ben is voor families en singels. Deze DTS duurt ongeveer vijf maanden. Het eerste deel betreft de lesfase van drie maanden. Hier krijg je een sterk fundament voor jouw leven met en voor Jezus. Iedere week diepen we een nieuw topic uit over God, Zijn missie, de kerk en jou als zijn discipel. Het tweede deel betreft de outreach (een korte zendingsreis). In deze fase van twee maanden ga je met een team naar een ander land om het goede nieuws bekend te maken en om tot een zegen te zijn in Jezus naam.

Bedankt voor jullie gebeden en ondersteuning, zo bouwen we samen aan Zijn Konikrijk.